ablakrácsok készítése
 

Biztonsági ablakrács készítés

06/30-723-0374

 
 

Az ablakrács kerete és bordázata:

Ablakrács keretet 30x30 mm-es zártszelvényből készítjük, amelyben 10 cm-es kiosztással helyezkedik el a függőleges bordázat,
minimum 30 cm-es osztással a vízszintes bordázat, melynek anyaga minimum 12 mm-es négyzet, vagy köracél, vagy minimum 15 mm-es zártszelvény.

Az ablakrácsok rögzítése:

Ablakrács keretét oldalanként több ponton 12 mm-es köracél tüskével a falba befúrva rögzítjük, a tüskékhez az ablakrácsot hegesztjük.
Hegesztés befejeztével az ablakrács rögzítési pontjait az ablakrács színében lejavítjuk festékkel.

Rácsok mintázatai

A rács készülhet egyszerű, hagyományos kiosztású mintázattal, de készítünk több-féle kovácsolt vas mintával ellátott, dekorált ablakrács -ot is.
Ezek a kovácsolt és hajlított motívumok több-féle méretben készülnek, melyek felhasználásával egyedivé, dekoratívvá válik az Ön által rendelt ablakrács.

Ablakrács mintázatok

Az anyag

Egy szépen kivitelezett ablakrács emeli az ingatlan nívóját. A bordázata készülhet élmángorolt anyagból.
Az élmángorolt anyagok sarkai géppel vannak benyomkodva csipkeszerűen, régies, elegáns megjelenést kölcsönözve az ablakrács -nak.
A vízszintes bordázata készülhet 2 laposvas közé hegesztett függőleges bordázattal. Ez a laposvas szintén készülhet élmángorolt anyagból.
A függőleges és vízszintes bordázat megdönthető jobbra, esetleg balra néhány fokkal, amely formabontó megjelenésű, szinte zavart okozhat az ablakrács -ot
szemlélőben.
El lehet térni a függőleges és vízszintes bordázattól oly-módon is, hogy négyzetacélból hullámos ágakat képezünk az ablakrács keretben, igen dekoratív kivitelezési mód.
Továbbá tudunk készíteni "piskóta mintájú" ablakrács -ot, amely egymás mellé helyezett hullámos szálanyagokból készül, egymáshoz hegesztett rögzítéssel,
esetleg dísz-bilinccsel ellátva. További ablakrács megoldásokra is van lehetőség, amelynek az Ön fantáziája szab határt, természetesen a szabványt és a biztonságot
szem előtt tartva. A fő oldalon találja néhány minta leírását, vagy telefonon is szívesen segítünk Önnek a minta kiválasztásában.

Mennyibe kerül egy ablak-rács? - katt ide!


 
 
ablakrács
 
 
 
 

ablakrács készítés

 
  És egy kis érdekesség: cégünk eredetiségvizsgálattal is foglalkozik  
 

 

ugrás az oldal tetejéje

 
ajtórács készítés vasbútor ablakrács elérhetoség ablakrács készítés MABISZ egyéb galéria ajtórács képgaléria