ablakrács
 
 

Ablakrács árak

 
 

Ablakrács árakat a sok-féle rács minta, ablakrács típus, valamint egy bizonyos rács, egy bizonyos helyre történő beszerelésének komplikációit nem isverve, meghatározni nem lehetséges. Éppen ezért nem rakunk ki kilóméteres árlistát, hiszen minden tényezőt nem tudunk előre kalkulálni.


Több-féle ablakrácsot készítünk, igény szerint:


Egyszerű kivitelű keret nélküli ablakrács, amely szinte csak optikai védelmet nyújt, /"szellős rácsozattal"/,de véd pl. gyermek kiesésétől az ablakon, de ez az ablakrács nem lát el vagyonvédelmi funkciót.
Az előzőnél komolyabb kivitelű ablakrács minden képpen keretbe foglalt rácsozat. Az ablakrács keret egyéb iránt MABISZ-követelmény. A keretbe foglalt rácsolat függőleges és vízszintes anyagait szintén szabvány szerinti sűsűségben hegesztjük a keretbe, illetve egymáshoz. A következő ablakrács típus szintén szabványos kiosztású, vagyis annak megfelelő sűrűségű, de a rácsozata díszített.
A díszítés készülhet pusztán díszesebb vasanyagok felhasználásával, vagy a pálcák faág szerű, girbe-görbe módon történő hajlításával, vagy kovácsoltvas betétek, rátétek behegesztésével.

 
  Ablakrács árak  
 

Az eddig felsorolt rácsok bármelyike készülhet hasas kivitelben, amely további dekorációs megoldás. Lehetővé teszi a kihajlást, kitekintést az ablakon, vagy virágláda kihelyezését.
Nagyon sok kombináció létezik ablakrács kategóriában, de pusztán egy rácsot beárazni nem lehet, mert az sem mindegy, milyen körülmények vannak a helyszínen, hogyan lehet az ablakrácsot rögzíteni, kényelmesen szerelhető, vagy magasan, állványt, alpin-technikát igényel-e, stb...

 
 

KÉRJÜK, HOGY AZ ABLAKRÁCS MÉRETÉVEL, MINTÁJÁVAL KAPCSOLATBAN KERESSEN MINKET E-MAIL-BEN, VAGY TELEFONON, HOGY MEG TUDJUK HATÁROZNI AZ ÖN ABLAKRÁCSÁNAK ÁRÁT, VALAMINT HELYSZÍNI FELMÉRÉS IDŐPONTJÁNAK EGYEZTETÉSE KAPCSÁN!

A HELYSZÍNI FELMÉRÉS TELEFONOS EGYEZTETÉST KÖVETŐEN, BUDAPEST TERÜLETÉN INGYENES!

 

 
 
TELEFON: +3630-723-0374 E-MAIL CÍM: racslakatos@gmail.com WEB: www.racs-lakatos.hu
 
  - fék javítás-

ugrás az oldal tetejéje

 
ajtórács készítés vasbútor ablakrács elérhetoség ablakrács készítés MABISZ egyéb galéria ajtórács képgaléria