fém galéria
 

Fém galéria készítés

06/30-723-0374

 

 
 

Biztonsági rács készítésén túl fém szerkezetű galéria készítését, valamint egyéb szerkezeti lakatos munkák kivitelezését is vállaljuk.


Lakatos tevékenységünk révén természetes, hogy mi fém galéria mellett tesszük le a voksunkat, hiszen a fém galéria elemei egymáshoz
vannak hegesztve, így egy jól megtervezett és kivitelezett fém galéria nem torzul, nem vetemedik, nem nyekereg, ahogyan általában a fából készült galériák. Van jó pár igen képzett asztalos és ács szakember, akik nagyon ügyesen bánnak a fával, főleg a jó minőségű száraz fával, ami ritkaság kis hazánkban, azonban az általunk készített fém galéria nem okoz csalódást. Ahogyan az ajtórács és ablakrács esetén, a fém galéria gyártása is lehet sok féle. Lehet olyan fém galéria, ami csak raktári funkciót lát el. Lehet olyan fém galéria, amelyet elburkolnak valamilyen anyaggal, fával, gipszkartonnal, stb.. De lehet olyan egy fém galéria látványa, amely lehet akár arányos, aránytalan, lábakon álló, falba vésett kivitelű, stb.. Lehet dizájnos pusztán attól egy fém galéria, hogy csak színtelen lakkal van kezelve a felülete, vagy matt fekete színben alapozva. A fém galéria lépcsője szintén díszített kivitelű. A fém galéria lépcsőfokai készülhetnek fából, de akár bordás kazánlemez- ből is / csepplemez / A fém galéria korlátja lehet többször tagolt, robosztus, iparibb jellegű, vagy kovácsoltvas korlát, zártszelvény korlát bedeszkázva, lécezve, stb.. Egyszóval fém galéra esetén csak a csillagos ég a határ, ami a mejelenést illeti. Adódott olyan munkánk is, ahol meglévő a fém galéria már kicsinek bizonyult, így bővítésre kaptunk megbízást.

Mennyibe kerül egy galéria? - katt ide!

A fém galéria megnöveli lakása területét, így értékét is!

Hívjon bizalommal! 0630-723-03-74


 
 

fém galéria készítés

vasszerkezetes galéria lépcsővel


 
 

galéria vasszerkezet

fém galéria készítés

 
 
 
 
 
 

 

ugrás az oldal tetejéje

 
ajtórács készítés vasbútor ablakrács elérhetoség ablakrács készítés MABISZ egyéb galéria ajtórács képgaléria