Biztonsági ablakrács készítés

06/30-723-0374

 
 

Az ablakrács kerete és bordázata:

Ablakrács keretet 30x30 mm-es zártszelvényből készítjük, amelyben 10 cm-es kiosztással helyezkedik el a függőleges bordázat,
minimum 30 cm-es osztással a vízszintes bordázat, melynek anyaga minimum 12 mm-es négyzet, vagy köracél, vagy minimum 15 mm-es zártszelvény.

Az ablakrács rögzítése:

Ablakrács keretét oldalanként több ponton 12 mm-es köracél tüskével a falba befúrva rögzítjük, a tüskékhez az ablakrácsot hegesztjük.
Hegesztés befejeztével az ablakrács rögzítési pontjait az ablakrács színében lejavítjuk festékkel.

Rácsok mintázatai

Ablakrács készülhet egyszerű, hagyományos kiosztású mintázattal, de készítünk több-féle kovácsolt vas mintával ellátott, dekorált ablakrács -ot is.
Ezek a kovácsolt és hajlított motívumok több-féle méretben készülnek, melyek felhasználásával egyedivé, dekoratívvá válik az Ön által rendelt ablakrács.

Ablakrács mintázatok

Ablakrácsok anyaga

Egy szépen kivitelezett ablakrács emeli az ingatlan nívóját. Az ablakrács bordázata készülhet élmángorolt anyagból.
Az élmángorolt anyagok sarkai géppel vannak benyomkodva csipkeszerűen, régies, elegáns megjelenést kölcsönözve az ablakrács -nak.
Az ablakrács vízszintes bordázata készülhet 2 laposvas közé hegesztett függőleges bordázattal. Ez a laposvas szintén készülhet élmángorolt anyagból.
A függőleges és vízszintes bordázat megdönthető jobbra, esetleg balra néhány fokkal, amely formabontó megjelenésű, szinte zavart okozhat az ablakrács -ot
szemlélőben.
El lehet térni a függőleges és vízszintes bordázattól oly-módon is, hogy négyzetacélból hullámos ágakat képezünk az ablakrács keretben, igen dekoratív kivitelezési mód.
Továbbá tudunk készíteni "piskóta mintájú" ablakrács -ot, amely egymás mellé helyezett hullámos szálanyagokból készül, egymáshoz hegesztett rögzítéssel,
esetleg dísz-bilinccsel ellátva. További ablakrács megoldásokra is van lehetőség, amelynek az Ön fantáziája szab határt, természetesen a szabványt és a biztonságot
szem előtt tartva. A fő oldalon találja néhány minta leírását, vagy telefonon is szívesen segítünk Önnek a minta kiválasztásában.

Mennyibe kerül egy ablakrács? - katt ide!


 
 
ablakrács készítés
 
 
 
 

Biztonsági ablakrács piskóta mintás Nyitható ablakrács

 
 
 
 

 

ugrás az oldal tetejéje

 
ajtórács készítés vasbútor ablakrács elérhetoség ablakrács készítés MABISZ egyéb galéria ajtórács képgaléria